woensdag 12 oktober 2011

KARA

Mijn naam is Tineke Hille en mijn man heet Richard.
Ons  verhaal staat heel duidelijk op onze website :  http://www.vonhausdemuth.com
Hier ga ik toch nog even kort op in.
Sinds 1989 zijn wij fokkers van DUITSE HERDERS en hebben sindsdien  6 nesten gehad.
Toen de honden van het B nest 7 jaar waren , bleek dat in onze bloedlijn de ziekte DEGENERATIEVE MYELOPHATIE (D.M.) voorkwam, deze ziekte wordt zeer uitgebreid  op de website uitgelegd.
Toen wij dit 3 jaar geleden constateerden, hebben wij de honden die wij zelf thuis hebben lopen, laten testen (speekseltest), hieruit bleek dat Carlos drager is en Chica en haar dochter Emi allebei leider zijn.
Na deze verschrikkelijke uitslag heb ik alle 31 pup eigenaren persoonlijk op de hoogte gesteld.
Wij zijn ook direct gestopt met fokken in deze bloedlijn.
Twee jaar geleden hebben wij KARA gekocht.
Voordat wij haar kochten, hebben wij haar eerst  laten testen op D.M, H.D en E.D en gelukkig bleek alles in orde te zijn. Bij deze wil ik jullie graag voorstellen aan: 
Kara van dan Alhedy’s Hoeve;


Geboren: 29-6-2008
UV en VZH diploma, IPO 1 wordt aan gewerkt.
Het afgelopen jaar hebben wij haar 2 keer te laten dekken maar beide keren mislukt, waarschijnlijk door te veel stress en antipathie tegen de reu.
Wij willen haar nog één keer laten dekken, maar dan op een hele rustige natuurlijke manier.
Zodra Kara loops wordt, laten wij haar kennis maken met de reu en vervolgens zullen wij ze zo vaak als mogelijk is, hen samen laten spelen zodat ze elkaar goed leren kennen en accepteren. Als zij dan dekrijp is merken wij dat vanzelf en laten de reu zijn gang gaan.
Wij hebben een reu op het oog, maar voordat ik zijn naam bekend maak moeten wij eerst de uitslag van de D.M test binnen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten