maandag 13 mei 2013

F NEST JARIG

Vandaag zijn FRODO, KAS, FRENSLY, ZICO en DONJA jarig, zij zijn vandaag alweer 5 jaar geworden.
Van 4 van de 5 honden weet ik dat het goed gaat, alleen van Kas weet ik het niet, maar ik ga ervan uit dat het met hem ook goed gaat, anders zou ik het wel gehoord hebben. Alle honden en hun eigenaren van harte gefeliciteerd.

Het F nest is ons laatste nest geweest en dat vindt ik nog steeds erg jammer. Een vriendin van ons heeft op dit moment haar Duitse herder teef drachtig en toen zij vorige week vertelde dat ze de pups zag bewegen in de buik van de teef was ik toch echt even jaloers. Zij fokt, gelukkig, ook alleen nog maar met DM en Dwerggroei vrije honden.

Graag wil ik iedereen er nogmaals op wijzen  dat STICHTING GEZONDE DUITSE HERDER bestaat.
Ga eens kijken op de site  http://www.gezondeduitseherder.nl/ , het is echt de moeite waard.
Ook wil ik een oproep doen om uw hond op de DATABASE van de site aan te melden http://www.duitseherderdatabase.nl/modules/xforms/, alle Duitse herder met een stamboom zijn welkom en erg belangrijk voor de stichting. De eigenaar van Donja heeft haar al ingeschreven, wie volgt.
Kom op, gewoon doen, het is voor een goed doel namelijk DE DUITSE HERDER.

Op dit moment hebben er al verschillende mensen iets gedoneerd, kijk hier maar eens, rechts onderaan op deze bladzijde http://www.gezondeduitseherder.nl/meerweten/donateurs.html.

SCHENK, BOVEN €10.00 IS ELK BEDRAG WELKOM, U KAN DAN OOK OP DIE LIJST  KOMEN TE STAAN (indien gewenst).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten